Ce rochii de seara se poarta in 2013

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești interesatp de ce rochii de seară se poartă în 2013. Încercăm din nou să vă facem recomandări cât mai utile care să vă fie de folos. Nu suntem experte în ceea ce facem, dar împărtășim experiențele noastre pe acest blog.

În 2013 se preferă rochiile de seară metalice, bineînțeles, depinde și evenimentul la care vă prezentați. Dacă doriți să fiți mai elegantă puteți alege o rochie de seară în stil clasic, simplă, fără prea multe detalii. De asemeni, dacă doriți o rochie de seară elegantă puteți alege una în stil vintage sau baroc, depinde și de preferințele dumneavoastră și de ceea ce vă stă mai bine dintre toate acestea.
Dacă doreți să păreți puțin nonconformistă puteți opta pentru o rochie de seară în culori neon, culorile care au fost și anul trecut la modă și se pare că rămân la modă și în acest an sau dacă doriți să îmbinați noncoformismul cu puțină eleganță puteți alege o rochie de seară cu imprimeuri. De asemeni, printre rochiile de seară cele mai căutate încep să fie cele cu șliț.

Culorile rochiilor de seară variază, puteți alege culorile rochiilor în funcție de culorile care se poartă cel mai mult în acel sezon. Vă recomandăm să citiți articolul pe care l-am scris despre culorile care se poartă în primăvara acestui an. În această primăvară sunt preferate culorile intense, vii, intense, dar mai multe informații despre culorile care se poartă în această primăvară veți găsi în acel articol.

Sursa foto: Divadress.ro

Comentarii