Ce culori se poartă în această primăvară?

Așa cum ne-am obișnuit, la fiecare schimbare de sezon marii designeri din modă dau startul unor noi trenduri de care fiecare doamnă sau domnișoară care se respectă ține cont. Acum să trecem la subiectul care ne interesează, culorile ce se poartă în primăvara lui 2013.

Culorile recomandate de către marii designeri pentru primăvara 2013 sunt în general culori deschise, culori care simbolizează sezonul primăverii, culorile care redau ideea de reînviere a naturii după o iarnă geroasă cu multă zăpadă. Printre culorile care se poartă în această primăvară se numără niște nuanțe de albastru, de galben, de roșu, de verde, violet și, chiar, roz.
Una dintre cele mai apreciate culori în acest sezon de primăvară a lui 2013 este albastrul, dar, atenție!, nu orice nuanță de albastru, ci doar două nuanțe de albastru primează, cele apropiate de albastrul mării și al cerului, mai exact albastrul saturat, cunoscut și sub numele de albastru vintage, o nuanță deschisă de albastru. Cea de-a doua nuanță de albastru preferată în acest sezon este apropiată de albastru închis, dar nu puternic, este vorba de un albastru cu nuanțe de violet.
O altă culoare preferată în acest sezon este roșul. Nuanța de roșu preferată în acest sezon este intensă, roșul viu, intens.
Cea de-a treia culoare recomandată pentru sezonul acesta este galbenul. La fel, se preferă galbenul viu, mai exact nuanța de galben-lămâi.
Cea de-a patra culoare recomandată în acest sezon este violetul. Se recomandă în special movul cu tente de violet.
De asemeni, în acest sezon se poartă nuanțe de portocaliu, mai exact cele apropiate de culorile piersicilor, nuanțe de verde și nuanțe de crem. Se preferă nuanțele de verde apropiate de cele regăsite în natură primăvara.

Comentarii